Menu
Carpaccio van Bresaola
met rucola, parmesan, zongedroogde tomaat en balsamico
Spies Lauwe Geitenkaas
Kort gebakken geitenkaas in spek, in een siroopsausje met een fris slaatje
Moussaka
Huisbereide interpretatie van het Grieks gerecht op basis van aubergine, aardappel en varkens/rundsgehakt
Chili Con/Sin Carne (V)
Geserveerd met rijst, zure room & koriander
Pasta Pesto (V)
Penne, groene pesto, mozarella, tomaat & rucola (V)
Pasta Spek
Penne, spek, courgette, paprika, tomaat & roomsaus
Marokkaanse Tajine
Kip, spek, wortel, paprika, courgette, spitskool, kikkererwten en couscous - ook als vegetarische variant
Stoofpotje
op basis van rund & Westmalle Dubbel
Bouillabaisse (tijdens de zomermaanden)
op basis van zalm, kabeljauw & mosseltjes
Vitello Tonnato (april t.e.m. september)
Carpaccio van gekookt kalfsvlees met een saus van tonijn, ansjovis en kappertjes
Hespenrolletjes (oktober t.e.m. maart)
De Vlaamse klassieker; hespenrolletjes met witloof